Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Comisia Juridica Camera Deputatilor

Astfel, partidele pot să depășească plafoanele și să angajeze cheltuieli în. 1 articole cu tagul comisia juridică a camerei deputatilor.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Citeste acum toate articole despre comisia juridica a camerei deputatilor pe digi24.ro. Ședința comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi din camera deputaților, marți, 21 februarie 2017. Deputaţii din comisia juridică au avizat favorabil solicitările dna de reţinere şi arestare ale deputaţilor mădălin voicu şi nicolae păun, deciziile fiind luate, luni, cu.

Comisia Juridică A Camerei Deputaţilor Discută Astăzi Legea Dării In Plată Evenimentul Zilei
vizitati articolul complet aici : https://evz.ro/comisia-juridica-a-camerei-deputatilor-discuta-astazi-legea-darii-in-plata.html
1 articole cu tagul comisia juridică a camerei deputatilor. După tergiversări îndelungate, cu majoritate de voturi, comisia juridică a camerei deputaților a dat, marți, aviz favorabil inițiativei cetățenești de revizuire a constituției pe tema definiției familiei. Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi „pentru, 13 voturi „împotrivă şi 3 abţineri.

In comisia juridica sunt 26 de membri, dintre care au participat la vot 22.

Raportul a fost adoptat cu 12 voturi pentru, din partea reprezentanților psd, și 10 voturi împotrivă (pnl, usr și minorități). Comisia juridica a camerei deputatilor se va reuni, marti, la ora 11.00, pentru a decide in cazul solicitarii parchetului privind incuviintarea arestarii biroul permanent al camerei reunit sambata a decis ca in termen de trei zile comisia juridica sa intocmeasca raportul in acest caz, iar plenul. Comisia juridică a camerei deputaţilor a rediscutat, marţi, propunerea legislativă de modificare a statutului aleşilor locali, ca urmare a deciziei curţii constituţionale, rămânând nemodificată prevederea potrivit căreia fapta aleşilor locali de a încălca legislaţia în materie privind conflictul de interese să.

Rezultatul votului a fost neconcludent. In comisia juridica sunt 26 de membri, dintre care au participat la vot 22. Raportul comisiei urmează să fie supus votului plenului camerei deputaților în ședința de marți.

Comisia Juridica A Senatului Ii Scapa De Catuse Pe Cei Cercetati Pentru Coruptie Ce Amendamente Au Fost Avizate Favorabil Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/politic/comisia-juridica-a-senatului-ii-scapa-de-catuse-pe-cei-cercetati-pentru-coruptie-ce-amendamente-au-fost-avizate-favorabil.html
Comisia juridica a camerei deputatilor se va reuni, marti, la ora 11.00, pentru a decide in cazul solicitarii parchetului privind incuviintarea arestarii biroul permanent al camerei reunit sambata a decis ca in termen de trei zile comisia juridica sa intocmeasca raportul in acest caz, iar plenul. Documentele comisiei juridică, de disciplină şi imunităţi. Bucuresti, camera deputatilor, palatul parlamentului, comisii, lucrari, comisia juridica, de disciplina si imunitati.

Comisia juridică a camerei deputaților.

Lucarile comisiei juridice, de disciplina si imunitati a camerei deputatilor. Deputații din comisia juridică au adoptat, marți, un raport de respingere a inițiativei privind desființarea secției speciale de anchetare a magistraților, informează g4 media. Comisia juridică a dat aviz negativ cererii dna de cercetare penală a rovanei plumb în dosarul belina.

Comisia juridică a camerei deputaților. Cu adresa nr.258/14 octombrie 1997, secretarul general al camerei deputaţilor a trimis comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi, spre dezbatere şi avizare, proiectul de în şedinţa din 22 octombrie 1997, comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a examinat acest proiect de lege, adoptat de senat. După tergiversări îndelungate, cu majoritate de voturi, comisia juridică a camerei deputaților a dat, marți, aviz favorabil inițiativei cetățenești de revizuire a constituției pe tema definiției familiei.

Desfiinţarea Siij Pe Masa Comisiei Juridice Tensiuni In Coaliţie Udmr Nu E De Acord Cu Ministerul Justiţiei Psd Cere Respectarea Avizului Csm Dcnews
vizitati articolul complet aici : https://www.dcnews.ro/desfiintarea-siij-pe-masa-comisiei-juridice-tensiuni-in-coalitie-udmr-nu-e-de-acord-cu-ministerul-justitiei-psd-cere-respectarea-avizului-csm_808476.html
6/2016 va fi picata in camera, desi senatul a adoptat proiectul de lege prin cel mai tarziu saptamana viitoare, ordonanta respectiva va fi picata in camera deputatilor. Inquam photos / george călin. Comisia juridică a reexaminat legea privind modificarea şi completarea art.10 din legea nr.241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale, ca urmare a deciziei ccr de neconstituţionalitate.

1 articole cu tagul comisia juridică a camerei deputatilor.

Raportul comisiei juridice va fi transmis plenului camerei deputaţilor. Camera deputatilor a incuviintat arestarea deputatului avocat mihail boldea. Nu numai atat, lucram acum in legea de respingere a.

Posting Komentar untuk "Comisia Juridica Camera Deputatilor"