Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi

Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi

Reabilitare termica, 56 mp, renovat cu finisaje de calitate, partial mobilat, lift nou, contoare 54000. Apartamentul se afla 10 minute de statia de.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Apartament 2 camere decomandat, parcare subterană, loc de ofer spre inchiriere apartament cu 2 camare decomandat, in bloc nou, constructie 2020. O chirie + una garantie. Primele 40 de unitati locative ( blocul 1) vor putea fi date in folosinta in iunie 2020.

Anunturi Berceni In Bucuresti Cu Poze Anuntul Imobiliar
vizitati articolul complet aici : https://www.anuntulimobiliar.ro/cauta-berceni-bucuresti-2.ai
Situat la etajul 1 din 10 al unui bloc finalizat in anul 1970, are 2 camere, este. Serviciul nou oferit de premier imobiliare! Berceni, giurgiului, piata sudului, big berceni, metrou dimitrie leonida.

Vecinatati spatii:metrou autobuz zona comerciala banca supermarket fastfood benzinarie piata parc mall cinema scoala/gradinita.

Ap 2 cam etaj 3/4, gresie, faianta, parchet, termopan, um, gaze, bloc reabilitat, 32 mp. Glx720221 vanzare apartament 2 camere berceni/brancoveanu. In fata blocului se afla statie stb, cu acces catre statia de metrou aparatorii patriei, iar in imediata apropiere sunt multiple centre comerciale si carrefour grand arena.

Nu accept animale, de preferat nefumatori. Berceni, giurgiului, piata sudului, big berceni, metrou dimitrie leonida. 307 apartamente 2 camere in berceni bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Vanzari Apartamente 2 Camere Zona Berceni Gradistea 50 000 Eur Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/vanzari-apartamente-2-camere-zona-gradistea-1790562.html
Este situat in zona berceni, ca punct de reper piata resita. Vezi 600 rezultate pentru apartamente cu 2 camere de vânzare în berceni la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 22.129 eur. Apartament 2 camere decomandat, parcare subterană, loc de ofer spre inchiriere apartament cu 2 camare decomandat, in bloc nou, constructie 2020.

13426 de apartamente de vanzare cu 2 camere in bucuresti.

Vanzare 2 camere bloc nou finalizat grand arena dezvoltator. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Proprietar, vand apartament et 8 cu 2 camere, bloc din 1970, inclus pentru reabilitare pe lista de 2020.

Este situat la etaj 1/4, vedere fata, are in apropiere strand, gradinite, scoala, piata. Find the best offers for apartamente for rent in berceni. Apartament 2 camere decomandat berceni:

Nyqwckx0nzc3xm
vizitati articolul complet aici : 1 day ago
Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții. Oferte de vanzare apartamente 2 camere. Apartament 2 camere, bloc tip td, etajul 9/10, decomandat, multiple imbunatatiri bucuresti :

Situat la etajul 1 din 10 al unui bloc finalizat in anul 1970, are 2 camere, este.

Apartamentul se afla 10 minute de statia de. Vezi 600 rezultate pentru apartamente cu 2 camere de vânzare în berceni la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 22.129 eur. 2 camere constructie apartament in berceni.

Posting Komentar untuk "Apartamente 2 Camere Berceni Bloc Vechi"