Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Societatea De Constructii Napoca Sa

Societatea De Constructii Napoca Sa

Societatea de constructii napoca s.a. Informatii societatea de constructii napoca s.a., cui:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Financial values in the chart are available after societatea de constructii napoca sa report is purchased. Este o societate construită in 1991 și are ca obiect de activitate lucrări de construcții, clădiri rezidențiale și nerezidențiale, cod caen 4120. News in other languages on societatea de constructii napoca s.a.

Bvb Listare Societatea De Constructii Napoca Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://foto.agerpres.ro/?is_search=1&searchtxt=+Societate+Constructii+Napoca
Societatea de constructii napoca s.a. Date de inregistrare societatea de constructii napoca sa. There is no recent news for this security.

All news about societatea de constructii napoca s.a.

There is no recent news for this security. 15/1990, rezultand din divizarea trustului de s.c. Cod unic de inregistrare (cui).

Compania societatea de construcţii napoca sa a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei. Societatea de constructii napoca s.a. Societatea de constructii napoca sa cluj napoca stock price.

Constructii Napoca Www Actualdecluj Ro
vizitati articolul complet aici : https://actualdecluj.ro/tag/constructii-napoca/
Cifra de afaceri în anul 2019 a constituit 65,004,860 ron. News in other languages on societatea de constructii napoca s.a. Societatea de construcții napoca s.a.

Societatea de construcții napoca s.a.

Societatea de constructii napoca s.a. Pentru ca nu deruleaza oferta de preluare obligatorie asf aplică amenzi tot mai mari acţionarului majoritar al societăţii de construcţii napoca. Datorită numărului de angajați și a cifrei de afaceri, face parte din categoria societăților mijlocii.

Societatea de constructii napoca sa cluj napoca stock price. Societatea de constructii napoca s.a. Societatea de constructii napoca s.a.

Listing Of Societatea De Constructii Napoca Sa On The Main Market Bucharest Stock Exchange
vizitati articolul complet aici : https://m.bvb.ro/AboutUs/MediaCenter/PressItem/Listing-of-Societatea-de-Constructii-Napoca-SA-on-the-main-market/4264
Listarea acțiunilor societății de construcții napoca sa reprezintă o opțiune strategică fundamentală a companiei noastre, un moment de inflexiune pentru. Societatea de constructii napoca s.a. Societatea de construcţii napoca a obţinut un profit net de 2,793 milioane de lei în 2020.

All news about societatea de constructii napoca s.a.

Financial values in the chart are available after societatea de constructii napoca sa report is purchased. Societatea de constructii napoca sa cluj napoca stock price. Este o societate privata integral cu capital autohton 100 %.

Posting Komentar untuk "Societatea De Constructii Napoca Sa"