Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Busteni

Casa De Vanzare Busteni

Casa / vila de vanzare busteni. Păreri ale clienților, prețuri, date de contact,, ⌚ programul de lucru cu publicul al firmelor cu sediul în.80 et.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Casa este amplastata pe un teren de 700 mp fiind construita in anii50 din lemn si paianta € 40.160.000. Profita de preturile avantajoase in busteni in centru sau spre periferie. Casa de vanzare situat in zona busteni, cu acces facil la dn1.

Case Palanca Manastirea Caraiman
vizitati articolul complet aici : https://www.directproprietar.ro/Vanzari-imobiliare-Case-Vile--Case-in-Busteni--Palanca--Manastirea-Caraiman
Casa / vila de vanzare busteni. Casa de vanzare situata in. Incalzirea se face cu centrala termica proprie pe gaz, casa este racordata la toate utilitatile:

De vanzare, garsoniere de vanzare, case de vanzare, inchirieri apartamente.

Anuntul nu mai este valabil. Casa propusa spre vanzare este situata in zona semicentrala a orasului busteni , o zona deosebit de frumoasa , insorita , cu priveliste deosebita spre bucegi. Constructia este edificata din lemn cu fundatie din beton.

Casa batraneasca situata in zona palanca ,apropiere magazine ,manastirea caraiman,penny. Casa de vanzare situat in zona busteni, cu acces facil la dn1. Casa are doua camere, doua holuri, baie, wc serviciu, debara, veranda, bucatarie.

Vila P 1 Poiana Tapului Busteni 0 Comision Teren S 251 Mp Im225
vizitati articolul complet aici : http://www.imobiliare-sector1.com/casa-vila-4-camere-de-vanzare-poiana-tapului-poiana-tapului-223.html
Casa a fost construita in anul. Casa fiind construita din caramida p+e si este compartimentata astfel; De vanzare, garsoniere de vanzare, case de vanzare, inchirieri apartamente.

700mp.casa este construita pe fundatie de beton si piatra, din caramida si lemn, acoperita cu tigla.incalzirea se face cu sobe de teracota, casa fiind racordata la toate utilitatile,apa,gaz,curent,catv.

Casa fiind construita din caramida p+e si este compartimentata astfel; Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc. Casa a fost construita in anul.

Casa dispune de teren aferent in suprafata de 210 mp. Este ideala pentru casa de vacanta sau poate reprezenta o sursa de venit prin inchirierea ei. Casa este amplastata pe un teren de 700 mp fiind construita in anii50 din lemn si paianta € 40.160.000.

Busteni Afacere De Familie La Cheie Pensiune Amenajata Complet Tomis Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://tomis-imobiliare.ro/casa-vila-12-camere-de-vanzare-poiana-tapului-busteni-510
Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Vila de vanzare in busteni, zona silva vila 5 camere busteni. Vila cu regimul de inaltime d p m are o suprafata construita de 213 la aproximativ 2 km de busteni.

Suntem disponibili să vă ajutăm pe întreg procesul de.

Casa de vanzare situata in. Casa de vanzare in busteni. P105500 buşteni +40 723 003 500.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Busteni"