Prajitura Cu Gem Si Nuca Jamilacuisine
Prajitura Cu Gem Si Nuca Jamilacuisine
Se toarna gemul peste aluat, apoi se presara nuca uniform. Amestecam cu faina cu praful de copt si cacaoa.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Se aseaza toate in straturi si se coace prajitura in cuptor. Blat, 450 g faina, 190 g unt, 150 g zahar pudra, 6 galbenusuri, coaja rasa de la o lamaie, 1 praf de copt, 250 ml smantana, bezea, 6albusuri (mai multe daca aveti ramase), 270 g zahar, 270 nuca prajita tocata, 300 g gem de caise, 200 g gem de mandarine. Amestecam cu faina cu praful de copt si cacaoa.
Blat pentru prajitura cu gem: Se scoate bucata de aluat din congelator si se rade cand prajitura este aurie, este gata. Reteta de prajitura cu aluat razuit este una dintre retetele copilariei mele.
Adaugam faina astfel combinata peste amestecul de apa, ulei si zahar si omogenizam.
Adaugam nuca si magiunul, amestecam pentru a avea o crema omogena. Aluat fraged cu unt, gem de caise, nuci si o bezea crocanta deasupra. Trece aceasta prajitura turnata cu gem si nuca in caietul tau cu retete de prajituri.
Gem de caise facut in casa, aromat, cu o culoare minunata si o consistenta perfecta. Pufoasa si aromata, realizata din ingrediente naturale, cu nuca si glazura de ciocolata. Se intinde gemul si se presara nuca.deasupra se toarna albusurile batute spuma ca o bezea, apoi se rade coca tinuta la rece.
Amestecam gemul cu o treime din nuca macinata. Il intindem peste aluat si presaram nuca taiata. Adaugam zaharul pudra, esenta de vanilie, uleiul si.
Se scoate bucata de aluat din congelator si se rade cand prajitura este aurie, este gata.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru prajitura cu nuca si gem , o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Prajitura poloneza (prajitura cu nuca si gem). Bunica imi facea ba varianta mai plata, ca aici, ba o varianta mai inalta, unde sunt aceleasi ingrediente doar tava e mai mica si pentru aceasta prajitura londra cu nuca si bezea am folosit o tava de 33 x 42 cm.
Blat, 450 g faina, 190 g unt, 150 g zahar pudra, 6 galbenusuri, coaja rasa de la o lamaie, 1 praf de copt, 250 ml smantana, bezea, 6albusuri (mai multe daca aveti ramase), 270 g zahar, 270 nuca prajita tocata, 300 g gem de caise, 200 g gem de mandarine. Prajitura simpla cu gem este o prajitura pe care o fac destul de des, tocmai pentru ca este rapida si delicioasa. Prajitura se unge la suprafata cu gem ( in strat uniform) si se presara nuca macinata.
Trece aceasta prajitura turnata cu gem si nuca in caietul tau cu retete de prajituri. Se da la cuptorul preincalzit in prealabil cca 1 ora sau in. Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru prajitura cu nuca si gem , o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi!
Prajitura aceasta cu siguranta este o prajitura de toamna frumoasa, culori adanci, arome, nuci si gem.
Se da la cuptorul preincalzit in prealabil cca 1 ora sau in. Prajitura simpla cu gem este o prajitura pe care o fac destul de des, tocmai pentru ca este rapida si delicioasa. Intindem crema in tava peste aluat, o nivelam folosind o spatula.
Posting Komentar untuk "Prajitura Cu Gem Si Nuca Jamilacuisine"